Facebook Pixel
8/955.510 Not/- federsæt 25,4 K12
CMT Not/- federsæt 25,4 K12
8/955.510 Not/- federsæt 25,4 K12
Varenummer (SKU): 955.510.11
Fjernlager
1.815,00 kr. 1.452,00 kr.
Antal:
Beskrivelse
Not- og federsæt med fas. Dette er et fantastisk sæt beregnet til, at kreere en flot og holdbar kant til dine kabinetdøre. Brug 1/2” eller 1” paneler i krydsfiner eller MDF og lav den kant-profil i det træ du har valgt. Nem at bruge: centrer hvert overfræsebor på emnet og lav snittet; lim de to emner sammen og kantfræs efterfølgende hvis det er nødvendigt. Dette sæt laver en 60° not og feder og giver hermed en stor overflade til limning.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 955.510.11

CMT Not/- federsæt 25,4 K12

1,815.00 DKK