Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

7/8/963 - 7/8/964 Hulkehlprofilfræser HM R8 K8
CMT Hulkehlprofilfræser HM R8 K8
7/8/963 - 7/8/964 Hulkehlprofilfræser HM R8 K8
Varenummer (SKU): 964.080.11
Fjernlager
645,00 kr. 516,00 kr.
Antal:
Beskrivelse
Hulkehl-/Profilfræsere med kugleleje. Disse overfræsebor laver smukke og traditionelle profiler, men du kan godt nøjes med at bruge en del af overfræseboret for at lave mere simple og rene hulkehlprofiler. Overfræseboret tilføjer en lille detalje til emnet ved at lave en traditionel hulkehl med en eller to små false i alle former for træ eller sammensatte træmaterialer. Vigtigt: vend altid sikkerhedsringen med recessen opad når du skifter kugleleje. Fejlagtig montering vil give en løs skrue, og kuglelejet kan falde af under arbejdet.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*964.080.11*
Varenummer: 964.080.11

CMT Hulkehlprofilfræser HM R8 K8

645.00 DKK