Facebook Pixel
Formula 2050 Rensevæske CMT 0,5 liter
CMT Rensevæske CMT 0,5 liter
Formula 2050 Rensevæske CMT 0,5 liter
Varenummer (SKU): 998.001.01
lagervare
149,00 kr. 119,20 kr.
Antal:
Beskrivelse

Formula 2050: Rensevæske til overfræsebor og rundsavklinger. Endelig, en sikker og miljøvenlig rensevæske der er mere effektiv end de farlige kemikalier, der normalt bruges til at rense værktøjer. Træværkstederne ved, hvordan de får det meste ud af deres værktøjer. De ved, hvordan snavs og harpiks fra træet kraftigt afkorter levetiden på hårdmetal værktøj. Vi har haft mange klingesliberier til at teste vores Formula 2050. Fantastisk og lignende ord blev gentaget igen og igen om effekten af Formula 2050. De fleste rensevæsker til rundsavklinger og overfræsebor har en opløsende effekt. Det kræver kraftige og farlige kemikalier at opløse rester og harpiks fra træ. Vores sikre og ikke-giftige Formula 2050 gennemtrænger de mikroskopiske sprækker, der er i harpiksen, og angriber bindingen mellem harpiksen og stålets overflade.


Harpiksen løsner grebet, og du kan nemt tørre det væk. Et rent snit arbejder mindre og bliver derfor mindre varmt. Den ekstra friktion af harpiksbelagte skær forårsager varmeudvikling og kan dermed være ødelæggende for hårdmetallet.


Formula 2050 holder dine værktøjer rene og forlænger tiden mellem slibninger og udskiftning.


Vi garanterer for din tilfredshed med Formula 2050 rensevæsken.


Dette produkt modtog fem stjerner i ”Wood Magazine”. 


Egenskaber

  • Fjerner snavs, harpiks og andre rester fra alle træbearbejdende værktøjer (rundsavklinger, overfræsebor, bor, kutterhoveder, høvleknive etc.).
  • Helt giftfri, ikke brændbar og certificeret biologisk nedbrydelig. Formula 2050 er et sikkert og miljøvenligt produkt.
  • Rengør ikke efter rensning. Formula 2050 yder beskyttelse mod rust og korrosion. Holder også din bordsav rustfri.
  • Kan påføres med spray, bruges i ultralydsmaskiner og i dyppe tanke.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*998.001.01*
Varenummer: 998.001.01

CMT Rensevæske CMT 0,5 liter

149.00 DKK