Facebook Pixel

CraftProKits Mini 24kt Guld Nøglering og Kuglepen
Lav en nøglering og kuglepen i én, som er lille og nem at have med i lommen.

CraftProKits Mini 24kt Guld Nøglering og Kuglepen

CraftProKits Mini 24kt Guld Nøglering og Kuglepen
Lav en nøglering og kuglepen i én, som er lille og nem at have med i lommen.

Varenummer (SKU): AX101645
lagervare
60,00 kr. 48,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Med den her CraftProKits Mini 24kt Guld Nøglering og Kuglepen kan du lave en nøglering og kuglepen i én. Den måler kun 82,5 mm og er derfor nem at have med i lommen, så du altid har en kuglepen lige ved hånden. 

Detaljer
Kræver et 7 mm bor
Brug CraftProKits Bøsningssæt til 7 mm Slimline Kuglepensæt

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX101645*
Varenummer: AX101645

CraftProKits Mini 24kt Guld Nøglering og Kuglepen

60.00 DKK