Facebook Pixel

CraftProKits Riflet GT Kanonmetal Twist Kuglepensæt
Lav den perfekte kuglepen til ingeniøren, maskinarbejderen eller mekanikeren.

CraftProKits Riflet GT Kanonmetal Twist Kuglepensæt

CraftProKits Riflet GT Kanonmetal Twist Kuglepensæt
Lav den perfekte kuglepen til ingeniøren, maskinarbejderen eller mekanikeren.

Varenummer (SKU): AX101658
lagervare
145,00 kr. 116,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Med det her CraftProKits Riflet GT Kanonmetal Twist Kuglepensæt kan du dreje en kuglepen med et industrielt udtryk og rene linjer. Det vil være den perfekte gave til ingeniøren, maskinarbejderen eller mekanikeren. Det rillede diamantmønster på spidsen og hætten giver en behagelig fornemmelse og en god skriveoplevelse.

Brug CraftProKits Bøsningssæt til Riflet GT Kanonmetal Twist Kuglepensæt.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: AX101658

CraftProKits Riflet GT Kanonmetal Twist Kuglepensæt

145.00 DKK