Facebook Pixel

Axminster Bakkesæt til Skåle SK100 150 mm giver dig mulighed for at dreje mindre arbejdsemner hurtigt.

Axminster Bakkesæt til Skåle SK100 150 mm

Axminster Bakkesæt til Skåle SK100 150 mm giver dig mulighed for at dreje mindre arbejdsemner hurtigt.

Varenummer (SKU): AX101724
Fjernlager
825,00 kr. 660,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Axminster Bakkesæt til Skåle SK100 150 mm giver dig mulighed for at dreje mindre arbejdsemner hurtigt. De koniske gummiknapper trækker dit arbejde forsigtigt tilbage mod aluminiumskæbepladerne uden at skade dets kant.


Du kan bruge dem eksternt eller internt. En række tappede huller tilbyder dig en række diametre. Det er også muligt at gribe ulige formede stykker ved hjælp af forskellige huller. Kæberne har gummiknapper. De passer til SK80, SK100 eller SK114 spændepatroner. Som et alternativ til at bruge knapperne er stabling af drejeknapper tilgængelige som ekstraudstyr.


De er en fremragende primær fastholdelsesmetode til alle former for runde eller firkantede emner og giver et meget sikkert greb. Anbefalet maksimal hastighed 1.500 omdrejninger pr. minut.

  • Passer til SK80, SK100 eller SK114 spændepatroner
  • Koniske gummiknapper
  • Fremstillet af rustfri stål 
  • Anbefalet maksimal hastighed 1.500 omdrejninger pr. minut.Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: AX101724

Axminster Bakkesæt til Skåle SK100 150 mm

825.00 DKK