Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Axminster Evolution Stamme til Anlæg - 25 x 140 mm
Stammen er kontaktpunktet mellem dig, din drejebænk, dit værktøj og dit emne. 

Axminster Evolution Stamme til Anlæg - 25mm x 140mm

Axminster Evolution Stamme til Anlæg - 25 x 140 mm
Stammen er kontaktpunktet mellem dig, din drejebænk, dit værktøj og dit emne. 

Varenummer (SKU): AX101832
Fjernlager
175,00 kr. 140,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Denne Axminster Evolution Stamme til Anlæg på 25 mm x 140 mm er kontaktpunktet mellem dig, din drejebænk, dit værktøj og dit emne, når du arbejder med trædrejning. De fleste stammer er lavet af støbejern eller relativt blødt stål. De vil ofte få hak og kræver derfor filing en gang imellem for at holde dem brugbare. Dette er dog ikke tilfældet for stammerne fra Axminster Evolution, som desuden er lavet af rustfrit stål.

Stammen findes i flere forskellige længder, så dit anlæg altid passer til dit værktøj. Find de andre længder her.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX101832*
Varenummer: AX101832

Axminster Evolution Stamme til Anlæg - 25mm x 140mm

175.00 DKK