Facebook Pixel

Axminster Bakkesæt 115 mm Bløde Kæber giver dig mulighed for at skabe dine egne specialfremstillede kæber. 

Axminster Bakkesæt 115 mm Bløde Kæber

Axminster Bakkesæt 115 mm Bløde Kæber giver dig mulighed for at skabe dine egne specialfremstillede kæber. 

Varenummer (SKU): AX102166
lagervare
415,00 kr. 332,00 kr.
Antal:
Beskrivelse
Axminster Bakkesæt 115 mm Bløde Kæber giver dig mulighed for at skabe dine egne specialfremstillede kæber. De er nemme at bearbejde med en 12 mm flad skraber. Disse kæber er lette at bruge og passer til enhver Axminster chuck; SK80, SK100 og SK114. Bortset fra at være i stand til at fremstille brugerdefinerede kæber, er disse også ikke-mærkning, der er egnede på sarte overflader. 

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX102166*
Varenummer: AX102166

Axminster Bakkesæt 115 mm Bløde Kæber

415.00 DKK