Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

CraftProKits Musik Antik Tin Twist Kuglepen Sæt
Lav en kuglepen med instrumenter på. Der er både en tromme, en guitar, et keyboard og noder på.

CraftProKits Musik Antik Tin Twist Kuglepensæt

CraftProKits Musik Antik Tin Twist Kuglepen Sæt
Lav en kuglepen med instrumenter på. Der er både en tromme, en guitar, et keyboard og noder på.

Varenummer (SKU): AX103008
lagervare
225,00 kr. 180,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Det her CraftProKits Musik Antik Tin Twist Kuglepensæt har små detaljer fra både trommen, guitaren og keyboardet, og i spidsen er der noder hele vejen rundt. Kender du en musiker? Så vil det garanteret være sød musik i hans eller hendes ører, når du fortæller, at du har lavet den her kuglepen til vedkommende. 


Detaljer
Kræver et 8 mm bor
Brug CraftProKits Bøsningssæt til Musik Twist Kuglepen Sæt

Bemærk: Blok skal købes separat.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX103008*
Varenummer: AX103008

CraftProKits Musik Antik Tin Twist Kuglepensæt

225.00 DKK