Facebook Pixel

Axminster Bakkesæt SK100 Penne Kæber er 42 mm dybe og kan rumme enten runde eller firkantede emner fra 16 mm og opefter.

Axminster Bakkesæt SK100 Penne Kæber

Axminster Bakkesæt SK100 Penne Kæber er 42 mm dybe og kan rumme enten runde eller firkantede emner fra 16 mm og opefter.

Varenummer (SKU): AX103670
lagervare
930,00 kr. 744,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Axminster Bakkesæt SK100 Penne Kæber er tilgængelige til at udføre jobbet på en søjlebor og er den langt bedste metode at gøre arbejdet på drejebænken. Pennekæberne er 42 mm dybe og kan rumme enten runde eller firkantede emner fra 16 mm og opefter.


Den interne profil sikrer et sikkert greb, selvom penemnet ikke er helt kvadratisk. Brug af kæberne i din spændepatron og monteret på din drejebænk sikrer, at emnet og borekronen er centreret på den samme akse. Du har også kontrol over rotationshastigheden og fodhastigheden for borekronen. Fremfør biten støt og træk ofte tilbage for at fjerne affaldet. Ved hjælp af pennne kæber kan du bore emner med selvtillid, vel vidende, at resultatet vil være nøjagtigt og centreret hver gang.


Disse kæber er velegnede til SK80, SK100 og SK114 chucks. (Hvis det passer til SK114, anbefaler vi at bruge standard tilbehørsmonteringskæber 951367).

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: AX103670

Axminster Bakkesæt SK100 Penne Kæber

930.00 DKK