Facebook Pixel

Fluefiskeri Antik Tin Twist Kuglepenne Sæt. 

CraftProKits Fluefiskeri Antik Tin Twist Kuglepen Sæt

Fluefiskeri Antik Tin Twist Kuglepenne Sæt. 

Varenummer (SKU): AX104331
lagervare
200,00 kr. 160,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Med dette sæt kan du skabe en helt unik kuglepen med en smukt præg af fluefiskeri. Den har masser af smukke detaljer og referencer til sporten. Den øverste del af kuglepennen ligner en traditionel fluefiskestang med detaljer, der går op omkring den øverste del af kulepennen. Kuglepennens clip forestiller en fiskestang, der har fanget et ørred. Kuglepennens tip viser et 360 graders billede af en udendørsscene. Her ser vi en lystfisker, der kaster sin line, mens han står foran en masse bjerge. 


Kuglepennen er relativt nem at bruge med kun en enkelt tube. Den lange krop på kuglepennen giver dig god mulighed for at vise din valgte blok frem. Med denne medfølger der også en refill. Sættet kræver et 3/8" (9,53mm) bor. 


Med sætter her får du:

  • Et design der fanger essencen af fluefiskeri
  • En perfekt gave til enhver lystfisker
  • Konstruktion med kun ét rør - nem at lave
  • Med en lang hoveddel kan du vise din valgte blok frem

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: AX104331

CraftProKits Fluefiskeri Antik Tin Twist Kuglepen Sæt

200.00 DKK