Facebook Pixel

Mother of Pearl Akrylblok. 

CraftProKits Mother of Pearl Akrylblok

Mother of Pearl Akrylblok. 

Varenummer (SKU): AX104340
lagervare
248,00 kr. 198,40 kr.
Antal:
Beskrivelse

Disse perlemoremner giver dine kuglepenne eller blyanter en flot overflade, der både er elegant og smuk. At skabe disse smukke blokke involverer laminering af strips i alle regnbuens farver, ægte perlemor på en 3/8" pen tube og en coating af den samlede pen i en klar krystalharpiks. Denne blok er nem at dreje og får et flot finish, hvis du bruger skarpt værktøj og et blødt touch. Du skal ikke tænke på at bore hul til blækholderen, da den i forvejen følger med.


Blokken måler 117mm og er 19mm i diameter.


Fordele ved denne perlemor akrylblok:

  • Ægte perlemor i klar harpiks
  • Flot skinnende effekt 
  • Gloss der giver en flot, glansfuld finish

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX104340*
Varenummer: AX104340

CraftProKits Mother of Pearl Akrylblok

248.00 DKK