Facebook Pixel
Monteringsplade 75mm fra Axminster til Evolution værktøjsstolpe 
Axminster 75mm monteringsplade til Evolution værktøjsstolpe
Monteringsplade 75mm fra Axminster til Evolution værktøjsstolpe 
Varenummer (SKU): AX104451
lagervare
310,00 kr. 248,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Denne monteringsplade med en diameter på 75 mm skrues direkte på toppen af en Axminster værktøjsstolpe i stedet for værktøjsstøtten. Det giver dig mulighed for at montere arbejde til yderligere udsmykninger, udskæring, boring, efterbehandling osv. Som resten af Axminster Woodturning-serien er kvalitet resultatet af præcision CNC-bearbejdning. Den har koncentriske cirkulære riller, der hjælper med at centrere emnet på pladen. En let forsænkning af toppen af hullerne på forsiden hjælper med at sikre korrekt placering af dit emne.


Nøglefunktioner:

  • 75 mm diameter monteringsplade
  • Passer direkte på Axminster værktøjspost
  • Monter emne til udsmykning eller udskæring
  • Cirkulære riller hjælper med at centrere

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX104451*
Varenummer: AX104451

Axminster 75mm monteringsplade til Evolution værktøjsstolpe

310.00 DKK