Facebook Pixel

CraftProKits Vinprop, Dråbeformet - Sølv kræver kun, at du drejer et øverste stykke for at omdanne dem til din egen unikt designede vinprop.

CraftProKits Vinprop, Dråbeformet - Sølv

CraftProKits Vinprop, Dråbeformet - Sølv kræver kun, at du drejer et øverste stykke for at omdanne dem til din egen unikt designede vinprop.

Varenummer (SKU): AX104782
lagervare
55,00 kr. 44,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Elsker du vin? Men oplever du også, at du ikke altid får drukket flasken færdig? Så skal du bruge en vinprop, hvis du vil gemme resterne. Og hvorfor ikke lave en selv? Det kan du med denne smarte vinprop, som du selv skal dreje toppen til. Vinproppen er 79mm lange og 29mm i diameter i toppen. Proppen er dråbeformet, hvilket sikrer, at den holder sig oprejst, når de placeres i en flaske. 


I toppen finder du et silikone-bånd, der fungerer udemærket som en forsegling. Sættet indeholder en dobbeltsidet skruetrækker; den ene halvdel skruer ind i et for-boret hul i din emne, den anden har en M8-tråd, som så skruer ind i stopperens krop for at samle de to ting. Du kan bruge lige det materiale, du ønsker. Derfor er dette også et oplagt kit, du kan bruge dine trærester til.


Fordele ved dette kit til vinpropper:

  • Nem at dreje hvis du leder efter en klassisk vinprop
  • God til trærester
  • Dråbeform der holder proppen oprejst
  • Gummibånd der holder tæt

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX104782*
Varenummer: AX104782

CraftProKits Vinprop, Dråbeformet - Sølv

55.00 DKK