Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Axminster Evolution CBN Slibesten 180K 200x40mm er perfekt til genopbygning eller omformning af HSS-værktøjer.

Axminster Evolution CBN Slibesten 180K 200x40mm

Axminster Evolution CBN Slibesten 180K 200x40mm er perfekt til genopbygning eller omformning af HSS-værktøjer.

Varenummer (SKU): AX105026
lagervare
1.755,00 kr. 1.404,00 kr.
Antal:
Beskrivelse
Axminster Evolution CBN Slibesten 180K 200x40mm er perfekt til genopbygning eller omformning af HSS-værktøjer.


Cubic Boron Nitride (CBN) er et keramisk slibeoverflade, der er næsten ligeså hårdt som diamant. 

Slibestenen er afbalanceret fra fabrikken, hvilket sikrer, at de kører jævnt, når de monteres på en passende bænksliber. CBN-stenen er bedst, når man sliber HSS-stål samt pulveriseret metal og hærdet kulstofstål. Dette gør dem ideelle til at opretholde kanterne på drejejern og andet håndværktøj. Uanset om det er skrå mejsler, skruetrækkere eller bor, er CBN det bedste materiale til slibning af hærdet stål. Forsøg på at slibe uhærdet stål eller blødt metal såsom aluminium, kobber osv. er skadeligt for ydelsen og resulterer i en ødelagt sten.

Disse sten kræver ikke kølervæske, da de næsten ikke genererer varme. Det er praktisk talt umuligt at brænde et værktøj, medmindre brugeren er meget hårdhændet. Det kræver meget lidt pres for at gøre et værktøj skarpt; generelt er vægten af ​​værktøjet alene tilstrækkelig. 

Disse enestående sten har en ubegrænset levetid, hvis de behandles med respekt. Da de sliber meget effektivt, fjerner du kun et minimum af stål for at få et fint og skarpt æg, hvilket betyder, at dine drejeværktøjer holder længere. Du køber kun en CBN-slibesten en gang, hvilket gør det til en fremragende investering.


OBS: Hvis denne slibesten skal monteres på 200mm slibemaskiner, skal du bruge 103913 eller 103915 hjul samt 104371 adaptere.

For at montere den på AC200WSG slibemaskine, skal du bruge 106660 adaptere.


Teknisk data

Diameter 200mm
Bredde 40mm
Korn 180

Huldiameter 31,75mm (1 1/4")


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX105026*
Varenummer: AX105026

Axminster Evolution CBN Slibesten 180K 200x40mm

1,755.00 DKK