Facebook Pixel

Artisan Dekorativ Kassehængsel - Guld. 

CraftProKits Artisan Dekorativ Kassehængsel - Guld

Artisan Dekorativ Kassehængsel - Guld. 

Varenummer (SKU): AX105768
lagervare
80,00 kr. 64,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Mangler du den perfekte hjemmelavede gave til hende, der har alt? Så skal du ikke lede længere. Med denne flotte kassehængsel kan du helt selv dreje boks-delene i lige det materiale, du synes. Drej blot 2 runde, hule skåle, som du kan montere over og under hængslerne. Monter dem på de dekorative bånd, der har en 24karat guldbelægning og en sød lille sløjfe. 


Hængslerne måler 2.1/4" i diameter gange 5/16".


Fordele ved den flotte hængsel:

  • Du kan nemt lave en flot hjemmelavet gave
  • Den har en smuk guldbelagt kant med en flot sløjfe
  • Det er et projekt, der er nemt at arbejde med
  • Oplagt til trærester

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: AX105768

CraftProKits Artisan Dekorativ Kassehængsel - Guld

80.00 DKK