Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Artisan Mini Hemmelighedernes Æske. 

CraftProKits Artisan Mini Hemmelighedernes Æske

Artisan Mini Hemmelighedernes Æske. 

Varenummer (SKU): AX105769
lagervare
4.197,00 kr. 3.357,60 kr.
Antal:
Beskrivelse

Denne artisan boks er en mindre version af den populære hemmelige boks fra Axminster. Den er ideel som en hjemmelavet gave til kvinden, der har alt. Her kan man opbevare alt fra smykker til penge eller lave den om til sin helt egen makeup-beholder. Med denne beholder er det slut med, at de små ting bliver væk. 


Æsken er lavet af 10k forgyldt massiv messing. Den har et kliklåg, der åbnes med et enkelt tryk på en knap. Den har et stort rum til opbevaring.


Dimensioner: 38 mm dia. x 16 mm.


Det får du med den smarte æske:

  • En fin hjemmelavet gave
  • Genial til opbevaring af små dele
  • Æske i forgylt massiv messing
  • Låg, der er nemt at åbne
  • En enkelt rum

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX105769*
Varenummer: AX105769

CraftProKits Artisan Mini Hemmelighedernes Æske

4,197.00 DKK