Facebook Pixel

Artisan Istap til Juletræ, Ornament. 

Craftprokits Artisan Istap til Juletræ, Ornament

Artisan Istap til Juletræ, Ornament. 

Varenummer (SKU): AX105771
Fjernlager
45,00 kr. 36,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Med dette smarte sæt kan du selv skabe smukke dekorationer til dit juletræ og gøre det helt unikt. Den fungerer også optimalt som værtindegave op mod jul. Sættet består af 3 dele, der fås med 10k forgyldt overflade eller krom. Sættet bruger en enkelt tube med tryk-i komponenter, der gør den nem at dreje. Drej selv midterstykket i lige den farve og det materiale, du synes er flot. Du får et hjemmelavet stykke julepynt, der forestiller en smuk istap, og som du helt selv kan designe, som du ønsker.


Sættet kræver et 7mm borehoved. 

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX105771*
Varenummer: AX105771

Craftprokits Artisan Istap til Juletræ, Ornament

45.00 DKK