Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Midnat Blå Akrylblok 42x42x64mm. 

CraftProKits Midnat Blå Akrylblok 42x42x64mm

Midnat Blå Akrylblok 42x42x64mm. 

Varenummer (SKU): AX105982
lagervare
120,00 kr. 96,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Denne blok er skabt i materialet kirinite, der er en termohærdet akryl. Den er specielt udviklet til at dreje i, da det er et hårdt materiale, men samtidig nem at anvende. Denne smukke materiale har nogle unikke farvespil inde i boksen, som kommer frem, når du begynder at dreje i det. 

 

Blokken måler 42 x 42 x 64mm og kan bruges til et stort udvalg af projekter. Hvad med for eksempel at dreje en flot flaskeprop, vedhæng, dørhåndtag eller andet smukt og dekorativt til hjemmet? Hvis du har adgang til en båndsav, kan du skære blokken ud på langs og få 2 blokke til at dreje kuglepenne af.

 

Ligesom mange andre akrylblokke, er materialet her hårdt uden, at der kommer sprækker i det. Blokken er nem at dreje i, hvis blot du har standard værktøj til drejning. Jo skarpere dit værktøj er, jo bedre. Med dette materialer får du en flot, skinnende overflade uden at du skal tilføje ekstra coating.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX105982*
Varenummer: AX105982

CraftProKits Midnat Blå Akrylblok 42x42x64mm

120.00 DKK