Facebook Pixel

CraftProKits Shake Kuglepensæt i Kanonmetal
Lav en anderledes kuglepen, hvor spidsen kommer frem og trækker sig tilbage igen, når du ryster pennen.

CraftProKits Shake Kuglepensæt i Kanonmetal

CraftProKits Shake Kuglepensæt i Kanonmetal
Lav en anderledes kuglepen, hvor spidsen kommer frem og trækker sig tilbage igen, når du ryster pennen.

Varenummer (SKU): AX106269
lagervare
155,00 kr. 124,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Med det her CraftProKits Shake Kuglepensæt får du en anderledes kuglepen. Med et hurtigt svirp med håndleddet kommer spidsen frem, og du er klar til at skrive. Når du er færdig med at skrive, skal du bare ryste kuglepennen igen, og så trækker spidsen sig tilbage.

Detaljer
125 x 19 x 19 mm
Kræver et 10 mm bor
Brug CraftProKits Bøsningssæt til Shake Kuglepensæt


Bemærk
: Der medfølger ingen blok.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: AX106269

CraftProKits Shake Kuglepensæt i Kanonmetal

155.00 DKK

Anbefalet tilbehør