Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

CraftProKits Aromaterapi Rose Gold Twist Kuglepensæt
Put æterisk olie ind i kuglepennen og lad duften brede sig, mens du bruger pennen.

CraftProKits Aromaterapi Rose Gold Twist Kuglepensæt

CraftProKits Aromaterapi Rose Gold Twist Kuglepensæt
Put æterisk olie ind i kuglepennen og lad duften brede sig, mens du bruger pennen.

Varenummer (SKU): AX106272
lagervare
210,00 kr. 168,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Med det her CraftProKits Aromaterapi Rose Gold Twist Kuglepensæt kan du ikke bare skabe en kuglepen, der har et fedt design, men også en fed detalje. Den gør det nemlig muligt for dig at tage fordelene ved aromaterapi med dig, uanset hvor du er. Hvordan? Du tilføjer bare et par dråber af din favorit æteriske olie til bomuldsvægen (medfølger), skruer toppen af kuglepennen og putter vægen ind i pennen. Duften vil brede sig gennem de huller, der er i kuglepennen.

Detaljer
100 x 17 x 17 mm
Kræver 10 mm bor
Brug CraftProKits Bøsningssæt til Aromaterapi Rose Gold Twist Kuglepensæt

Disse ting medfølger
1 x Parker Style Refill
5 x bomuldsvæger
1 x tom 2 ml krukke til olie

Bemærk: Der medfølger ingen æterisk olie eller akrylblok.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX106272*
Varenummer: AX106272

CraftProKits Aromaterapi Rose Gold Twist Kuglepensæt

210.00 DKK