Facebook Pixel

CraftProKits No Press 24 KT Guld Twist Kuglepensæt
Kuglepennen er uden trykknap og kan derfor nemt skrues sammen med det drejede rør.

CraftProKits No Press 24 KT Guld Twist Kuglepensæt

CraftProKits No Press 24 KT Guld Twist Kuglepensæt
Kuglepennen er uden trykknap og kan derfor nemt skrues sammen med det drejede rør.

Varenummer (SKU): AX106273
lagervare
125,00 kr. 100,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Har du tit problemer med din kuglepen? Så skal du have fingrene i det her CraftProKits No Press 24 KT Guld Twist Kuglepensæt. Det er uden den velkendte trykknap i toppen, og det betyder, at du bare kan skrue komponenterne sammen med det færdigdrejede penrør - og vupti, så har du en velfungerende kuglepen.

3 fordele ved kuglepensættet

  • Der er ikke brug for en trykknap, fordi alle komponenterne skrues sammen uden at de skal trykkes mod hinanden
  • Delene er udskiftelige, så du altid kan mikse og matche blokke og kuglepensæt og på den måde give din kuglepen et nyt udtryk, hvis du ønsker det.
  • Det er nemt at udskifte en tom blækpastabeholder.


Detaljer
Sættet indeholder en Parker Style Refill.
Mål: 125 x 19 x 19 mm.
Kræver et 10 mm bor.
Brug CraftProKits Bøsningssæt til No Press 24 KT Guld Twist Kuglepensæt.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: AX106273

CraftProKits No Press 24 KT Guld Twist Kuglepensæt

125.00 DKK

Anbefalede produkter

Anbefalet tilbehør