Facebook Pixel
CraftProKits Pen Blank Træblok - 150 x 25 x 25 mm
Har en varm og naturlig farve af teak og kan for eksempel blive til en fin kuglepen.
CraftProKits Pen Blank Træblok - 150 x 25 x 25 mm
CraftProKits Pen Blank Træblok - 150 x 25 x 25 mm
Har en varm og naturlig farve af teak og kan for eksempel blive til en fin kuglepen.
Varenummer (SKU): AX106341
lagervare
76,00 kr. 60,80 kr.
Antal:
Beskrivelse

Den her CraftProKits Pen Blank Træblok (150 x 25 x 25 mm) har en varm og naturlig brun farve af teak og et højt olieindhold. Den kan drejes til en fin kuglepen.

Detaljer
150 x 25 x 25 mm
Let at dreje med et skarpt jern
Pudses og poleres til højglas-finish

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX106341*
Varenummer: AX106341

CraftProKits Pen Blank Træblok - 150 x 25 x 25 mm

76.00 DKK