Facebook Pixel

Axminster Pro Medløbspinol 16mm 

Axminster medløbspinol m. fjedrende spids 16mm - MK2

Axminster Pro Medløbspinol 16mm 

Varenummer (SKU): AX106539
Fjernlager
515,00 kr. 412,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Axminster 16mm Pro Live Center 2MT matcher nøjagtigt Axminster 16mm Pro Drive. Ligesom drivcentret har den et fjederbelastet, rustfrit stålpunkt. Fjederspændingen er variabel; justeringen er et simpelt spørgsmål om at dreje en stødskrue.


Axminster Pro Live Center tilbyder flere fordele. Med det fjederbelastede punkt er det let at centrere om arbejdet. I modsætning til det mere almindelige kegleformede live center understøtter Pro Live Center arbejdet over et bredt område, og derfor er der ingen chance for, at centret deler arbejdet. Da live center er en nøjagtig match til drevet, kan du vende dit arbejde med tillid og omplacere i perfekt omstilling. Dette er nyttigt, hvis trækornet dikterer skæreretningen eller er nødvendigt for at opnå et bestemt design. På grund af lejernes store størrelse er Axminster 16mm Pro Live Center kun tilgængelig i 2MT.


Nøglefunktioner

  • Passer præcist til 16 mm Pro Drive
  • Fjederbelastet, midtpunkt med justerbar spænding
  • Tilbyder perfekt omplacering, når emnet vendes
  • Understøtter arbejde over et stort område
  • CNC drejet i rustfrit stål
  • Fremstillet i Axminster, Storbritannien

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX106539*
Varenummer: AX106539

Axminster medløbspinol m. fjedrende spids 16mm - MK2

515.00 DKK