Facebook Pixel

Axminster Ekstra Slæder Til SK114 Spændepatron tillader hurtigere kæbeændringer i din Clubman SK114 Spændepatron. 

Axminster Ekstra Slæder Til SK114 Spændepatron

Axminster Ekstra Slæder Til SK114 Spændepatron tillader hurtigere kæbeændringer i din Clubman SK114 Spændepatron. 

Varenummer (SKU): AX106819
lagervare
515,00 kr. 412,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Axminster Ekstra Slæder Til SK114 Spændepatron tillader hurtigere kæbeændringer i din Evolution SK114 Spændepatron. Montering af et sæt af disse på hvert sæt svalehalekæber gør det muligt at foretage en kæbeændring meget hurtigere. Disse nye kæber har tilføjet sikkerhedsfunktioner, der sikrer, at kæberne altid monteres sikkert og er specifikke for SK114-spændepatronen.


Disse slæder er skabt i rustfrit stål.


Egenskaber:

  • Skabt på CNC-maskine for at sikre præcis udskæring og tilpasning til bakker
  • Nummererede slæder til nem montering
  • Gør bakkeskift nemmere og hurtigere
  • Ekstra features for bedre sikkerhed
  • I rustfrit stål for længere holdbarhed
  • Produceret lokalt i AxminsterBemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX106819*
Varenummer: AX106819

Axminster Ekstra Slæder Til SK114 Spændepatron

515.00 DKK