Facebook Pixel

Zebra Polyester Akrylblok 35x35x114mm. 

CraftProKits Zebra Polyester Akrylblok 35x35x114mm

Zebra Polyester Akrylblok 35x35x114mm. 

Varenummer (SKU): AX210861
lagervare
100,00 kr. 80,00 kr.
Antal:
Beskrivelse
Elsker du at dreje i akryl- eller polyesterblokke, men har du manglet nogle, der har en større dimension til at dreje større emner? Så får du det lige her. Disse blokke er nemlig 114 x 35mm, hvilket betyder, at du får flere muligheder for at dreje lige det, du ønsker. Du kan for eksempel bruge blokken til at dreje større projekter som flaskepropper, lyskegler, vedhæng, dørhåndtag og meget mere. Skærer du blokken op på langs, får du fire blokke til at dreje kuglepenne i.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX210861*
Varenummer: AX210861

CraftProKits Zebra Polyester Akrylblok 35x35x114mm

100.00 DKK