Facebook Pixel

Stribet Multi-farvet Polyester Akrylblok 35x35x114mm. 

CraftProKits Stribet Multi-farvet Polyester Akrylblok 35x35x114mm

Stribet Multi-farvet Polyester Akrylblok 35x35x114mm. 

Varenummer (SKU): AX210867
lagervare
90,00 kr. 72,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

CraftProKits Stribet Multi-farvet Polyester Akrylblok har mange gode egenskaber. Akrylblokken er nem at dreje i, får en flot glansfuld overflade med den rigtige coating, har en god størrelse til større projekter og har en yderst unik og flot farve. Den gode størrelse på 114 x 35mm gør den oplagt til at dreje større projekter som flaskepropper eller håndtag. Hver ting du drejer med denne akrylblok bliver helt unik grundet den flotte miks af farver i blokken.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: AX210867

CraftProKits Stribet Multi-farvet Polyester Akrylblok 35x35x114mm

90.00 DKK