Facebook Pixel

CraftProKits Firkantet Akrylblok Grøn/Gul har en fremragende akrylkvalitet og er et let materiale at dreje. 

CraftProKits Firkantet Akrylblok Grøn/Gul

CraftProKits Firkantet Akrylblok Grøn/Gul har en fremragende akrylkvalitet og er et let materiale at dreje. 

Varenummer (SKU): AX211318
lagervare
40,00 kr. 32,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

CraftProKits Firkantet Akrylblok Grøn/Gul har en fremragende akrylkvalitet og er et let materiale at dreje. Den kan poleres til højglans og er i en stærk og levende farve. Med denne blok imødekommer vi en lang række kunders ønske om større blokke til at dreje kuglepenne med en større diameter. 


På cirka 150 x 20 x 20 mm kan de fleste af de større kuglepenne konstruktioner laves ved hjælp af disse emner. Farverne er stærke og livlige, så du kan fremstille nogle fantastiske kuglepenne. 


Fordele ved denne akrylblok:

  • God kvalitet
  • Et materiale, der er nemt at dreje i
  • Flotte, iøjenfaldende farver
  • Får et glansfuldt look

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX211318*
Varenummer: AX211318

CraftProKits Firkantet Akrylblok Grøn/Gul

40.00 DKK