Facebook Pixel

SK100 Bakkesæt m. Cylinder Kæber 50mm. 

Axminster SK100 Bakkesæt m. Cylinder Kæber 50mm

SK100 Bakkesæt m. Cylinder Kæber 50mm. 

Varenummer (SKU): AX310425
lagervare
1.135,00 kr. 908,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Når man drejer på lange og tynde projekter, er det en stor fordel at være i stand til at gribe et emne langs en betydelig mængde af dens længde for at give arbejdsemnet god stabilitet. For at overgå dette problem har Axminster designet dette bakkesæt med cylinder kæber, der har en diameter på 50mm by 43mm langboring for at imødekomme en lang række diametre af emner. Bakkesættet har desuden indre og ydre svalehaler i endestykket. 


Dette sæt er velegnet til SK100 og SK114 spændepatroner.


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX310425*
Varenummer: AX310425

Axminster SK100 Bakkesæt m. Cylinder Kæber 50mm

1,135.00 DKK