Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Axminster SK100 Bakkesæt Type B Svalehale kæber er et populært valg, godt til skåle, tallerkener, vaser m.m. 

Axminster SK100 Bakkesæt Type B Svalehale kæber

Axminster SK100 Bakkesæt Type B Svalehale kæber er et populært valg, godt til skåle, tallerkener, vaser m.m. 

Varenummer (SKU): AX410159
lagervare
620,00 kr. 496,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Axminster SK100 Bakkesæt Type B Svalehale kæber er et populært valg, der er godt til skåle, tallerkener, vaser m.m og andre af de projekter, de fleste trædrejere elsker at nørkle med i værkstedet. De tilbyder en udvidelse til en 62mm forsænkning eller sammenspænding til en 25mm svalehale tap. Rullemekanismen på Axminster spændepatronen betyder, at der er stor variation i det, du kan bruge det til. Selvom bakkesættet ikke længere danner en fuld cirkel, når den er spændt ud, så er den stadig super stærk i dens greb. 


Type B bakkesættet har en indre vidde på 22 til 45mm og en ydre vidde på 57 til 71mm. 

Anbefales til SK100 og SK114 spændepatroner. De er lavet af rustfri stål for at undgå rustdannelse.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX410159*
Varenummer: AX410159

Axminster SK100 Bakkesæt Type B Svalehale kæber

620.00 DKK