Facebook Pixel

Axminster Bakkesæt Type BF SK100 Gripper Kæber er designet til mindre diameter. 

Axminster SK100 Bakkesæt Type BF Gripper Kæber

Axminster Bakkesæt Type BF SK100 Gripper Kæber er designet til mindre diameter. 

Varenummer (SKU): AX410160
Fjernlager
570,00 kr. 456,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Axminster Bakkesæt Type BF SK100 Gripper Kæber har samme kraft som de andre bakkesæt, men er designet til emner med en mindre diameter. Den optimale gribediameter er 35mm udenpå og 19mm indeni. Det dybe indre takkede greb på bakkesættet giver et umådeligt stærk greb om tapper. Spændepatronens rullefunktion tilbyder stor variation med et indre greb på 11mm til 30mm indeni og 28mm til 47mm udenpå. Husk blot, at jo mere diameteren udvides, jo mindre vil bakkesættet forme en fuld cirkel.


Velegnet til brug på SK100 eller SK114.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX410160*
Varenummer: AX410160

Axminster SK100 Bakkesæt Type BF Gripper Kæber

570.00 DKK