Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Axminster Bakkesæt Type C SK100 mm Svalehale Kæber er velegnet til både SK100 og SK114 spændepatron.

Axminster Bakkesæt Type C SK100 mm Svalehale Kæber

Axminster Bakkesæt Type C SK100 mm Svalehale Kæber er velegnet til både SK100 og SK114 spændepatron.

Varenummer (SKU): AX410161
lagervare
570,00 kr. 456,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Axminster Bakkesæt Type C SK100 mm Svalehale kæber er velegnet til både SK100 og SK114 spændepatron. Type C-kæberne udvides til en 70 mm udsparing og har en trappet skulder for et internt greb mod en 56 mm tappediameter. Disse givne dimensioner er, når kæberne danner en ægte cirkel og giver det bedste greb. Der er betydelig variation 52 mm til 66 mm internt og 66 mm til 80 mm eksternt.


Jo mere kæberne ekspanderer, desto mindre former de en ren cirkel. Type C-kæberne er især nyttige til små skåle og endekornsarbejde såsom bokse og spande. Derudover er en bred vifte af tilbehør til direkte lastning tilgængelig. Disse inkluderer skrue chucks / frontplader, frontpladeringe og Morse koniske bærere.


NB: Overfladen kan være enten sølv eller sort på grund af ændringer i lovgivningen vedrørende passiv zinkbelægning.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX410161*
Varenummer: AX410161

Axminster Bakkesæt Type C SK100 mm Svalehale Kæber

570.00 DKK