Facebook Pixel

Axminster Bakkesæt Svalehale Kæber SK80mm Type C er en meget alsidig kæbe og har 3 forskellige gribeindstillinger. 

Axminster Bakkesæt Svalehale Kæber SK80mm Type C

Axminster Bakkesæt Svalehale Kæber SK80mm Type C er en meget alsidig kæbe og har 3 forskellige gribeindstillinger. 

Varenummer (SKU): AX410163
lagervare
415,00 kr. 332,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Axminster Bakkesæt Svalehale Kæber SK80mm Type C er et perfekt match til SK80 spændepatronen og har 3 forskellige måder at holde om emnet.

De tre forskellige gribemetoder inkluderer en ekstern svalehale, der åbner til et 55 mm indhak, en trinskåren skulder med 42 mm intern diameter til et fast greb på ydersiden af en tap. Man kan tilkøbe en planskive m. skrue til at bruge i bakkesættet. Den anbefalede størrelse er 34-68 mm (indre) og 51-86 (ydre).

Bakkerne er designet til at passe i 80 mm spændepatroner, men passer også til 100 mm og 114 mm-versionerne med standard monteringsslæder.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX410163*
Varenummer: AX410163

Axminster Bakkesæt Svalehale Kæber SK80mm Type C

415.00 DKK