Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Axminster SK100 Bakkesæt Type G Gripper Kæber er designet til at give et massivt greb på parallelle stykker med stor diameter.

Axminster SK100 Bakkesæt Type G Gripper Kæber

Axminster SK100 Bakkesæt Type G Gripper Kæber er designet til at give et massivt greb på parallelle stykker med stor diameter.

Varenummer (SKU): AX410168
Fjernlager
680,00 kr. 544,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Axminster SK100 Bakkesæt Type G Gripper Kæber er designet til at give et stærkt greb, især på parallelle stykker med stor diameter. Bakkesættet har store svalehale kæber på ydersiden til store emner. Bakkesættet har desuden et riflet greb på indersiden til hule former og endetræ. Når bakkesættet danner en komplet cirkel, er den udvendige diameter på bakkesættet 112mm og den indvendige måler 90mm. Spændepatronens bevægelse tillader en variation mellem 82mm og 100 mm indre greb og 102 mm til 120 mm ydre greb. Ved mere ekstreme diametre former bakkerne ikke længere en cirkel. Dette bakkesæt er egnet til spændepatroner på 100mm og 114mm. Lavet i rustfrit stål, som beskytter mod rustdannelse.


• Velegnet til SK100 og Sk114

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX410168*
Varenummer: AX410168

Axminster SK100 Bakkesæt Type G Gripper Kæber

680.00 DKK