Facebook Pixel

Axminster SK100 Bakkesæt Type H Gripper Kæber yder fremragende arbejdsstyring for emner af store diameter.

Axminster SK100 Bakkesæt Type H Gripper Kæber

Axminster SK100 Bakkesæt Type H Gripper Kæber yder fremragende arbejdsstyring for emner af store diameter.

Varenummer (SKU): AX410170
lagervare
745,00 kr. 596,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Axminster SK100 Bakkesæt Type H Gripper Kæber tilbyder et stærkt greb af træemner, der er medium eller stor størrelse. Gribeoverfladerne har takker både indvendigt og udvendigt. Dette design sikrer et virkelig stærkt greb på dit emne. Den 15mm dybde på kæben giver endnu bedre styrke til at holde emnet. Dette SK100 bakkesæt er ideel til, når du skal dreje ting som vaser eller beholdere. Bakkesættet kan selvfølgelig justeres i størrelsen. Det ydre greb er 70mm, det primære inde er 57mm med en yderligere indre mulighed på 27mm. Alle diametre er angivet til, når bakkesættet former en komplet cirkel.  Den egentlige range er meget større. Den indre er 51mm til 67 mm og 24mm til 40mm og den ydre er 64mm til 82mm. Ved de større diametre former bakkesættet ikke længere en fuld cirkel. 

Sættet er brugbar med SK100 og SK114.Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX410170*
Varenummer: AX410170

Axminster SK100 Bakkesæt Type H Gripper Kæber

745.00 DKK