Facebook Pixel

SK100 Bakkesæt Type M Svalehale Kæber fra Axminster

Axminster SK100 Bakkesæt Type M Svalehale Kæber

SK100 Bakkesæt Type M Svalehale Kæber fra Axminster

Varenummer (SKU): AX410174
lagervare
1.135,00 kr. 908,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Her får du Axminster bakkesæt med svalehalekæber i Type M. M står for Mega, hvilket giver et hint til bakkesættets funktion. Type M-bakkerne er nogle af de støreste, der er tilgængelige på markedet til Axminster precision spændepatron systemet. Når bakkesættet former en fuld cirkel, er den ydre diameter 125mm og den indre er 100mm, og sætter er 16mm dyb. Dette bakkesæt er især god til, når du skal dreje store skåle eller platter. Det mulige greb inderst er 101mm til 117mm og det ydre er 118mm til 134mm. Husk, jo større diameteren er, jo mindre runde er kæberne formet, men grebstyrken er stadig stor. 


Sættet er lavet i rustfrit stål og beskyttet mod rustdannelse. Vi anbefaler denne til SK100 og SK114 spændepatroner.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: AX410174

Axminster SK100 Bakkesæt Type M Svalehale Kæber

1,135.00 DKK