Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

SK114 Bakkesæt Dyb Greb Kæber fra Axminster 
Axminster SK114 Bakkesæt Dyb Greb Kæber
SK114 Bakkesæt Dyb Greb Kæber fra Axminster 
Varenummer (SKU): AX502670
lagervare
1.030,00 kr. 824,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Axminster SK114 Bakkesæt Dyb Greb Kæber er et meget alsidigt bakkesæt. Det blev originalt designet til SK114 spændepatronen, men passer ligeledes til SK100. De blev originalt navngivet Piranha-bakker, og kender du den ikoniske komedie-gyser af samme navn, får du nok en ide om hvorfor. Bakkesættet er udstyret med et solidt greb om sine emner. De kan udvides til 85mm fordybning eller samles til en 62mm tap. Den 40mm dybe bakke har en række roller, som giver et ekstra stærkt greb. Disse dimensioner er baseret på, når bakkesættet former en komplet cirkel og giver det bedste greb. Sættet tilbyder en rækkevidde på 57mm til 72 mm indvendigt og 77m til 93mm udvendigt. Dette bakkesæt er et oplagt valg til, når du skal dreje hule former eller friskt træ. 


• Et alsidigt bakkesæt med store gribeflader
• Indvendig/udvendig svalehalehåndtag
• Anbefalet område: 62-80 mm indvendig, 85-103 mm udvendig

  • Anbefalet til spændepatronerne SK100 og SK114
  • Produceret i rustfrit stål


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX502670*
Varenummer: AX502670

Axminster SK114 Bakkesæt Dyb Greb Kæber

1,030.00 DKK