Facebook Pixel

Leveres kun som komponenter og inkluderer ikke materialet / emnet.

CraftProKits Pazazz Kuglepenne Sæt Guld, Inkl. Genopfyldning

Leveres kun som komponenter og inkluderer ikke materialet / emnet.

Varenummer (SKU): AX502692
lagervare
90,00 kr. 72,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Dette fine kuglepennesæt har et pænt, kompakt design, der gør det muligt for pennen at stå på ende til brug på skrivebordet eller passe godt i en håndtaske eller lomme. Det er et sæt, der er yderst brugervenlig og nemt at dreje til. Her skal du bruge bor på 13/32" og 12.5mm.


Her får du en unik og speciel kuglepen, der ikke er ligesom mange andre.Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX502692*
Varenummer: AX502692

CraftProKits Pazazz Kuglepenne Sæt Guld, Inkl. Genopfyldning

90.00 DKK