Facebook Pixel
SK114 Bakkesæt Type C Svalehale Kæber fra Axminster
Axminster SK114 Bakkesæt Type C Svalehale Kæber
SK114 Bakkesæt Type C Svalehale Kæber fra Axminster
Varenummer (SKU): AX502734
lagervare
620,00 kr. 496,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Her får du et bakkesæt med en større diameter end det populære og mest solgte bakkesæt fra Axminster. Dette SK114 bakkesæt med type C svalehaler kan udvides til en 70mm svalehale fordybning og har en forskydning, der tillader et indre greb på en 56mm tap diameter. Spændepatronen tillader en stor udvidelses- og sammentræknings-rækkevidde på cirka 52mm til 67mm indvendigt og 65mm til 80mm udvendigt. Disse kæber er især brugbare til små skåle og endetræ-arbejde som bokse eller bægre såvel som skåldrejning. Brugbar tilbehør til dette bakkesæt er for eksempel skruepatron, planskive-ringe og konus holdere. Du behøver altså aldrig mere at fjerne din spændepatron fra din drejebænk. Kun anvendelig med 114mm spændepatroner.


 


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: AX502734

Axminster SK114 Bakkesæt Type C Svalehale Kæber

620.00 DKK