Facebook Pixel

CraftProKits Light Pull Sæt - Guldbelagt

Har du en masse træstumper liggende, som du ikke ved, hvad du skal bruge til? Så er det her et oplagt projekt.

CraftProKits Light Pull Sæt - Guldbelagt

CraftProKits Light Pull Sæt - Guldbelagt

Har du en masse træstumper liggende, som du ikke ved, hvad du skal bruge til? Så er det her et oplagt projekt.

Varenummer (SKU): AX503515
Fjernlager
25,00 kr. 20,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Det her CraftProKits Light Pull Sæt består af et messingrør med en dekorativ knop (guldbelagt) i den ene ende og et beslag (også guldbelagt), der kan skrues løs, så en ledning eller snor kan trækkes igennem, i den anden ende.


Du kan bruge kittet til at lave light pulls og blind pulls. Du kan også lave lodder og penduler. Det er faktisk kun din fantasi, der sætter grænser for, hvilke spændende projekter du kan lave. Både træ og akryl kan bruges. Hvis du har masser af træstumper liggende, som du ikke lige ved, hvad du skal bruge til, er det her et oplagt projekt.


Detaljer

Kræver 7 mm bor.

Totallængde (når samlet): 53 mm.

Blok skal købes separat.


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX503515*
Varenummer: AX503515

CraftProKits Light Pull Sæt - Guldbelagt

25.00 DKK