Facebook Pixel

Axminster SK100 Bakkesæt Type A Plus Svalehale Kæber er langt den mest sikre og mest præcise metode til at holde en skål eller et fad.

Axminster SK100 Bakkesæt Type A Plus Svalehale Kæber

Axminster SK100 Bakkesæt Type A Plus Svalehale Kæber er langt den mest sikre og mest præcise metode til at holde en skål eller et fad.

Varenummer (SKU): AX506435
lagervare
620,00 kr. 496,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Axminster SK100 Bakkesæt Type A Plus Svalehale Kæber er bestemt den mest sikre og mest præcise metode til at holde en skål eller et fad på drejebænken under drejning. Disse svalehale bakker Type A Plus kan holde om en 80mm diameter 15 grader svalehale tap eller udvides til en 100mm diameter svalehale sammentrækning.


Når kæberne danner en fuld cirkel, tillader det spændepatronen en stor variation. Internt kan disse kæber gribe fra 72 mm til 93 mm og udvides eksternt til en udsparing fra 95 mm til 116 mm. Vær opmærksom på, at ved mere ekstreme diametre udgør kæberne ikke længere en rigtig cirkel.

Disse kæber har samme udvendige størrelse som standard type A kæber, så de er velegnede til brug sammen med en A Planskive Ring (500166).

Selvom de er designet til at passe til SK100-spændepatroner, vil de også passe til SK114mm-versionen, men det kræver brug af et sæt af standardtilbehøret Montagekæber (951367).

NB: Overfladen kan være enten sølv eller sort på grund af ændringer i lovgivningen vedrørende passiv zinkbelægning.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX506435*
Varenummer: AX506435

Axminster SK100 Bakkesæt Type A Plus Svalehale Kæber

620.00 DKK