Facebook Pixel
CraftProKits Stilfuld Krom Kuglepensæt
Lav en kuglepen, som er en fornøjelse at skrive med.
CraftProKits Stilfuld Krom Kuglepensæt
CraftProKits Stilfuld Krom Kuglepensæt
Lav en kuglepen, som er en fornøjelse at skrive med.
Varenummer (SKU): AX600749
Fjernlager
70,00 kr. 56,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Med det her CraftProKits Stilfuld Krom Kuglepensæt kan du lave en kuglepen, som er en fornøjelse at skrive med. Drej blot toppen for at få spidsen af kuglepennen frem, så du er klar til at skrive.

Detaljer
Kræver 8,5 mm bor
Brug CraftProKits Bøsningssæt til Stilfuld Kuglepensæt

Bemærk: Der medfølger ingen blok.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX600749*
Varenummer: AX600749

CraftProKits Stilfuld Krom Kuglepensæt

70.00 DKK