Facebook Pixel

Axminster ringpinolsæt 1MK, består af en medbringer med ring og en medløbspinol med ring.

Axminster ringpinol sæt 1MK

Axminster ringpinolsæt 1MK, består af en medbringer med ring og en medløbspinol med ring.

Varenummer (SKU): AX718165
Fjernlager
515,00 kr. 412,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Axminster Medløbspinoler m. Ring 1MK sikre at bruge, hvis du er en nybegynder til træspænding. Dette skyldes det faktum, at hvis du oplever en indgravning, vil emnet stoppe med at rotere, men medbringeren kan fortsætte med at rotere.


Medbringeren fungerer ved friktion, så mængden af ​​komprimering på arbejdet kan tilpasses dine behov. En anden meget nyttig funktion er, at de giver dig mulighed for at bytte dit arbejde med en ende, der giver bedre adgang til dit arbejde i forskellige situationer.


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX718165*
Varenummer: AX718165

Axminster ringpinol sæt 1MK

515.00 DKK