Facebook Pixel

Axminster SK100 Bakkesæt O'Donnell Kæber omfatter en 50 mm O'Donnell Svalehale kæbe sammen med både 38 mm og 25 mm. 

Axminster SK100 Bakkesæt O'Donnell Kæber

Axminster SK100 Bakkesæt O'Donnell Kæber omfatter en 50 mm O'Donnell Svalehale kæbe sammen med både 38 mm og 25 mm. 

Varenummer (SKU): AX718321
Fjernlager
1.855,00 kr. 1.484,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Axminster SK100 Bakkesæt O'Donnell Kæber omfatter en 50 mm O'Donnell Svalehale kæbe sammen med både 38 mm og 25 mm O'Donnell indsatser. Indsatserne passer ind i 50 mm kæberne, som hver er fastgjort med en skrue på hovedet, hvilket gør montering og skiftning enkel.


Sættet giver dig alle tre størrelser, 25 mm, 38 mm eller 50 mm, ved blot at løsne skruerne og skubbe indsatserne ind eller ud. Leveres som et komplet sæt af tre kæbestørrelser med fire skruer med indvendigt hexhoved og en hexnøgle. Kæberne kan også købes separat, men her får du mere for pengene.


Axminster 50mm O'Donell kæber

Disse er designet til at give adgang rundt om kæberne til at arbejde tættere på dit emne på de helt små detaljer. Den har en lang krop, hvilket er godt til at holde lange tappe og giver god støtte, selv når du drejer langt væk fra spændepatronen. Kæberne har også svalehaler både indeni og udenpå. 


Axminster O'Donell kæbeindsatser

Her får du 2 størrelser af indsatser, der kan bruges med ovennævnte kæber. Det store sæt har et parallelt greb på 25mm, og kan lukke om en svalehaletap på 32mm eller åbne til en svalehale udvidelse på 46mm i diameter.

Det mindre indsats har et parallelt greb på 13mm, og kan lukke om en svalehaletap på 18mm eller åbne til en svalehale udvidelse på 32mm i diameter. 

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX718321*
Varenummer: AX718321

Axminster SK100 Bakkesæt O'Donnell Kæber

1,855.00 DKK