Facebook Pixel
Axminster Deluxe Slibesæt til Skåle
Varenummer (SKU): AX951142
lagervare
620,00 kr. 496,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Inden du anvender en overfladefinish på dine skåle, er det ønskeligt at efterlade en overflade uden synlige slibemærker. Dette kan være vanskeligt ved hjælp af normale metoder. 


En af de bedste måder til at eliminere dette problem er at bruge en roterende slibepude drevet af drejebænkens rotation. Ved at arbejde igennem forskellige korntyper, der starter med det groveste og anvender let tryk, kan du opnå en overflade, der er godt forberedt til finishen efter dit valg. Axminster Deluxe skålslibesæt indeholder to 70 mm puder og to 50 mm puder og et behageligt polstret grebhåndtag med et justerbart hoved for nem adgang til dit arbejde.


NB Brug ikke kraftigt tryk, ellers vil du blot generere overdreven varme, som igen kan føre til forringelse af svampepuden. 

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX951142*
Varenummer: AX951142

Axminster Deluxe Slibesæt til Skåle

620.00 DKK