Facebook Pixel

CraftProKits Sovereign Twist Sølvbelagt Kuglepensæt

Lav din egen kuglepen, der skiller sig ud fra alle de andre.

CraftProKits Sovereign Twist Sølvbelagt Kuglepensæt

CraftProKits Sovereign Twist Sølvbelagt Kuglepensæt

Lav din egen kuglepen, der skiller sig ud fra alle de andre.

Varenummer (SKU): AX951811
Fjernlager
35,00 kr. 28,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Med det her CraftProKits Sovereign Twist Sølvbelagt Kuglepensæt kan du lave en kuglepen, der skiller sig ud fra alle de andre. Den er heldigvis også nem at samle.

Detaljer
Kræver et 7 mm bor
Passer sammen med CraftProKits Genopfyldning til Kuglepenne

Bemærk: Der medfølger ikke træ eller akryl.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX951811*
Varenummer: AX951811

CraftProKits Sovereign Twist Sølvbelagt Kuglepensæt

35.00 DKK