Facebook Pixel
ddm1_186.jpg

25 år med værktøj

Udgivet af: Udgivet i: Pressemeddelelser, Seneste nyheder Dated: 25. juni 2021

JUBILÆUM. Den 1. juli 1996 opkøbte daværende bankmand Torben Madsen 3-mands værktøjsvirksomheden Dorchs Eftf, han var bankrådgiver for. Der var potentiale og muligheder i virksomheden, der havde eksisteret siden 1931. I år, 25 år efter, tæller virksomheden 50 medarbejdere og en vækst, der ikke er til at tage fejl af.

Sit livs bedste køb

Den 1. juli 1996 gjorde bankrådgiveren Torben Madsen sit livs køb: Den lille værktøjsforhandler Dorchs Eftf., der kun talte tre personer. Virksomheden skulle sælges, en anden køber faldt fra, og derfor slog den daværende bankrådgiver til.

Og det skulle vise sig at være sit livs bedste handel, Torben Madsen havde gjort sig. Året efter flytter virksomheden til sin nuværende lokalitet, og en ny udvikling starter.

Siden da har det kun taget fart: Fem opkøb af andre virksomheder, en webshop og flere krisetider har udvidet Dorch & Danolas kompetencer, bredde og kundegruppe. Og det er derfor, virksomheden 25 år senere kan fejre jubilæum med en medarbejderstab på omkring 50 og et årsresultat, der er steget 44% i forhold til året forinden. Oven i købet midt i en global pandemi.

Medarbejderjubilæum oveni

Flere medarbejdere er også blevet hængende i mange år, og flere har været med siden 1996, og en enkelt fra før.
En af de jubilæumsfejrende medarbejdere er bl.a. daværende handels- og logistikelev Gorm Sandberg, der startede i december 1996. Gorm fejrer også 25-års jubilæum og er siden 1996 steget til Marketing, Kommunikation & E-commerce ansvarlig.

Viktor Andersen, der sidder med indkøb, er medarbejderen med længst anciennitet i Dorch & Danola. I 49 år har han arbejdet i virksomheden, og har således oplevet både de op- og nedture, som tiden har budt på.

Marianne Ginge, der styrer bogholderiet, har 20 års jubilæum i år og fejres sammen med de andre jubilarer ved stort åbent hus for leverandører, medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere d. 1/7 i Dorch & Danolas nyindkøbte bygninger på Ove Gjeddes Vej 9b kl. 12-17.