Facebook Pixel
ddm1_37.png

3 gazeller på stribe til Dorch & Danola A/S

Udgivet af: Udgivet i: Dorch & Danola A/S, Pressemeddelelser Dated: 6. februar 2020

13. november 2017 - Dorch & Danola har for tredje år i træk, vundet Gazelle prisen. Hver eneste år uddeler Dagbladet Børsen Gazelle prisen, til virksomheder der kan fremvise en kraftig vækst de sidste 4 regnskabsår. Kun 35 procent af de virksomheder der bliver nomineret, bliver nomineret to gange. Dorch & Danola er vindere for tredje år i streg.

Dorch & Danola A/S fortsætter den høje vækst og er for tredje gang kåret til Børsen Gazelle.

For tredje år i træk er Dorch & Danola A/S en del af Børsens Gazelle vindere, en hæder Dagbladet Børsen hvert år uddeler til virksomheder, der kan fremvise kraftig vækst i de sidste fire regnskabsår.
” - Vi vidste jo godt, at den ville komme, fordi vi kende vores regnskab. Men det er alligevel en fin anerkendelse, som vi har arbejdet hårdt for.
Kun 35 procent af de firmaer, der modtager en Gazelle pris nomineres mere end den ene gang, og vi er derfor stolte over for 3. gang at være blandt den gruppe” udtaler Dorch & Danola's direktør Torben Madsen.

"Vi er naturligvis meget stolte og ydmyge over Gazelle-kåringen for tredje år i træk og den anerkendelse, der følger med prisen. Jeg vil i den forbindelse takke vores engagerede medarbejdere, gode kunder og samarbejdspartnere – de har alle været med til at skabe succesen bag Dorch & Danola A/S. For os betyder det rigtig meget, at Dorch & Danola A/S er blandt Danmarks hurtigst voksende virksomheder. Vi er jo et lille firma, der sælger værktøj og maskiner i Odense, udtaler Dorch & Danola's direktør Torben Madsen ".

At vi vinder Børsens Gazelle 2017 er ikke kun en anerkendelse af Dorch & Danola's arbejde, men lige så meget en anerkendelse af vores loyale kunder, som tror på os og den service og de produkter vi leverer. Derfor vil vi også gerne sige tak til alle vores meget loyale kunder, der bidrager til vores fortsatte vækst og succes.

Vores mål med at drive forretningen er ikke vækst i sig selv. Væksten skal komme naturlig og i et tempo, hvor vi stadig kan servicere vores kunder bedst muligt. En naturlig konsekvens af vores vækst, som også mærkes hos vores kunder er et større produktsortiment, bedre priser og mange flere dygtige medarbejdere.

Om Dorch & Danola
Dorchdanola.dk er Danmarks største enkelt forhandler og onlineleverandør af Festool maskiner og værktøj. Dorch & Danola A/S er en familieejet virksomhed med fynske rødder med mere end 80 år på bagen som markedsspecialist inden for salg af værktøj og el-værktøj til professionelle håndværkere, industrien og gør-det-selv manden. Dorch & Danola har håndværkerbutik i Odense og E-mærket webshop.

Danmarks vækstelite hædret siden 1995
Dagbladet Børsen har siden 1995 hvert år identificeret Danmarks vækstelite, og Gazellen er med tiden blevet en del af det danske sprog som et synonym for virksomheder i vækst.
Udvælgelsen gennemføres af Greens Analyseinstitut og kriterierne er objektive og bygger på data fra Bisnode Credit A/S.
Kort fortalt er definitionen på en Gazelle: En virksomhed, der i løbet af de seneste fire regnskabsår har haft kontinuerlig vækst i omsætning eller bruttoresultat, og som samlet set har mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden.