Facebook Pixel
ddm1_216.jpg

5 grunde til at du skal vælge CamVac spånsuger

Udgivet af: Udgivet i: Seneste nyheder, Alt til Trædrejning Dated: 8. februar 2022

Er du træt af, at du finder støv og spåner rundt i værkstedet, når du har arbejdet løs? Støv og spåner er en uundgåelig del af det at arbejde med træ. Men heldigvis kan du minimere udslippet med en effektiv spånsuger, der gør rengøringsarbejdet for dig. Og her er en CamVac spånsuger et godt valg til alle værksteder.


De 5 grunde til at en CamVac spånsuger er et godt valg

Filtrering ned til 0,5 mikron

CamVac kan bruges til forskellige opgaver

Kraft og styrke

Svagt lydniveau

Nem tømning
Kender du det? Du har arbejdet koncentreret på et projekt, du stopper din maskine og kigger rundt i værkstedet. Det flyder med støv og spåner både i luften og på gulvet. Det er dårligt for dine luftveje og for din glæde i værkstedet, når du skal bruge tid på den kedelige pligt, det er at rydde op. Derfor skal du vælge en effektiv spånsuger til dit værksted. Og her er CamVac spånsuger et godt bud.


1. Filtrering ned til 0,5 mikron

Det er en stor fordel, hvis din maskine kan filtrere spåner og støv helt fint. På den måde ender mindre skidt og støv i dine lunger eller i dit værksted. Det kan CamVac.

Den er udstyret med en filtreringsevne helt ned til 0,5 mikron. CamVac er udstyret med en tretrinsfiltrering gennem tromlens og motorens filtre, som giver helt fin filtrering. Derfor er spånsugeren ganske effektiv til al slags udsugning i forbindelse med træarbejde.

2. Brug CamVac spånsuger til el-værktøj

En af de unikke funktioner ved CamVac er dens kraft og styrke i udsugning. CamVac er udstyret med vacuum-funktion, som øger sugekraften. Det høje tryk, der skabes i CamVaccen, giver meget større fleksibilitet til mulige anvendelser end andre spånsugere i samme kaliber. Ved at skifte diameter på sugeslangen kan du justere udsugingen, så det passer bedst muligt til den opgave, du skal lave.

3. Kraft & styrke

CamVac er udstyret med hele 3 motorer. Hver gang en motor aktiviseres, tilføjes 1000 watt kraft. Som nævnt i punkt 2 kan du styre sugeevnen på CamVac ved at gå op eller ned i sugeslangetykkelse. Når du bruger en tyndere sugeslange (som en Ø63), kan du ikke køre med 3 motorer. Her spærres en del af luftstrømmen nemlig grundet en mindre sugediameter.

Du kan nemt skifte mellem sugeslangernes størrelser med en adapter eller overgang.

4. Dæmp lyden

Vil du gerne have din spånsuger stående inde i dit værksted? Så er det en fordel, at den ikke larmer for meget, så du undgår at få hovedpine efter flere timer i værkstedet. Heldigvis er CamVac udstyret med et støjsvagt output.

Faktisk er der ikke andre HPLV-spånsugere (High-Pressure-Low-Volume), der er lige så lydsvage som CamVac. Med udstødningssystemet og det smarte design på coveret reduceret larm effektivt. På modellen med 1 motor er der målt lydniveauer helt ned til 74 dB. Påsætter du den ekstra sugeslange, kan lydniveauet yderligere reduceres til 68 dB.

5. Kom nemt af med skidtet

Har du før bøvlet med skraldespanden derhjemme, fordi posen ikke ville passe i eller springer op, når den skal tømmes? Det slipper du for med CamVac, der er udstyret med et nemt system til tømning. Tromlen har et spændebånd i toppen. Båndet løsnes, låges trækkes af, posen bankes fri for skidt og posen løftes op og tømmes. Så bliver det ikke nemmere.

De andre filterposer ved motoren kan blot børstes af efter behov. Her får du et spånsugersystem, der holder længe. Som Karstens her, der nu har holdt i 3 år. Og den udsættes ofte for krævende opgaver.

TIP: du kan udstyre din spånsuger med et hjulsæt. Det gør den nem at placere rundt omkring i værkstedet og endnu nemmere at tømme.