Facebook Pixel
Bosch Søljeboremaskine PBD 40

Bosch Søljeboremaskine PBD 40

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj Dated: 7. februar 2020

Med almindelige boremaskiner møder man ofte problemer når det kommer til at bore i hårde materialer som fx metal. Det er helt anderledes med den stærke og meget præcise søjleboremaskine PBD 40 fra Bosch. PBD 40 er den perfekte stationære boremaskine, der indeholder funktioner der giver dig præcise resultater.


Uundværlig i værkstedet

Med almindelige boremaskiner møder man ofte grænsen ved boring af huller i hårde materialer, som fx metal. Det er helt anderledes med den stærke og meget præcise søjleboremaskine PBD 40 fra Bosch.

Bosch søjleboremaskine PBD 40 er præcis og brugervenlig søjleboremaskine. Den har en stærk 710 Watts universalmotor, i stedet for de almindelig remdrev. Universalmotoren gør bl.a. at du får fuld kontrol over hastigheden på motoren, som også kan reguleres trinløs via dens drejeknap.


Med Bosch søjleboremaskine PBD40 sikrer dig præcise resultater takket være dens store display, hvor du nemt kan aflæse det præcise omdrejningstal og boredybde, som du kan indstille digitalt, så det passer til dine behov. Hvis du skal seriebore, er PBD40 søjleboremaskine derfor et oplagt valgt. PBD 40 har desuden to trin og en constant-electronic funktion, der ved boring i hårde materialer sørger for, at hastigheden ikke falder.


Med sine mange intelligente detaljer, er den en uundværlig del af værkstedet hos enhver.


Vigtige produktkendetegn

Digitalt system til nem aflæsning af borehastigheder og dybder
Klemmen fastholder også runde emner og sikrer præcis boring
Præcisionsobrepatron uden nøgle efterspænder boret
2 gear: høj effekt i første gear og høj hastighed i andet gear
Hastigheden skal blot tilpasses materialerne ved hjælp af Bosch Electronic for at opnå et bedre resultat.

Om Bosch

Bosch blev grundlagt i 1886 af Robert Bosch. I dag er Bosch en omfattende international virksomhed, som har fokus på teknik og serviceydelser. De har aktiviteter indenfor bl.a. industriel teknologi, energi- og byggeteknologi.

Indenfor værktøj er Bosch populære, da de har et stort udvalg indenfor kvalitets el-værktøj og haveredskaber, det er både blandt professionelle håndværkere og almindelige forbrugere.

Med Bosch el-værktøjer og haveredskaber kan du forlænge din garantiperiode med et år, dvs. fremfor de 2 års garanti kan du få 3 års garanti. Det gør du ved at oprette en MyBosch profil på deres egen hjemmesiden, her registrere du dit nykøbte produkt, og forlænger således.

Det er helt gratis og du forpligter dig ikke til noget når du opretter en profil på MyBosch.